Rólunk

                                      Örömmel látunk Webáruházunkban!

 

Mi egy kis alkotói csapat vagyunk. Szeretnénk a mindennapokban, ünnepnapokon mosolyt csalni az arcokra. Ezért készítünk olyan termékeket, melyek egyediek, kézzel készültek és hozzáadnak valami pluszt az emberek mindennapi életéhez, ünnepeihez. Ebben köteleztük el magunkat.

Áruházunk termékei több kézműves szakma egyesítésével jöttek létre. Mint például faművesség az apróságoktól a bútorokig, valamint a virágkötészet, hogy otthonunk, környezetünk szebb virágosabb lehessen.

Ezért termékeink között találkozhatsz fából készített ajándék tárgyakkal, használati tárgyakkal, dekorációkkal, díszekkel melyet saját kezűleg készítettünk, különböző díszítési technikákkal tettünk egyedivé.

A virágok pedig életünk nélkülözhetetlen kellékei kisebb és nagyobb pillanatunk részei, emlékei. Legyen szó egy fárasztó nap utáni hazatérésről, születésről, esküvőről és még ezernyi pillanatunkról.

Termékeinket a harmonikus igényesség jellemzi, mind színvilágukban, mind megjelenésükben. Ehhez kapcsolódik több tíz évnyi tapasztalat mindkét szakmában, mely lehetővé teszi, hogy valóban, valódi kézzel fogható minőséget nyújthassunk neked.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.